På torsdag quizzes der igen i Pilegården ..

Hvem vidste mon, at en struds kan løbe ca. 72 km/t ? Eller hvem har styr på antallet af lyskryds mellem Bellahøj Svømmehal og Husum Torv ? Få svar på mange sjove spørgsmål på torsdag aften kl. 19-21 i kulturhuset.

Der ikke noget, der kan få smilet frem som en dyst i paratviden !

Alle er velkommen til at kigge forbi, når TP-afficionados, lokale kloge-Åger og de skarpeste knive i skuffen krydser klinger i almen viden i Kulturhuset Pilegården. Det bliver gymnastik til hjernen, men helt sikkert også til lattermusklerne.

Det eneste man skal gøre er at slå sig sammen med nogle i sit nære netværk og finde på et godt holdnavn. Sammen får man testet jeres paratviden indenfor musik, historie, populærkultur, natur, film, geografi og meget mere, og der er spørgsmål i alle sværhedsgrader, så alle kan være med.

Der er fire personer på hvert hold, og der er naturligvis en præmie til bedste holdnavn. Alle deltagere betaler 25 kr. kontant, der havner direkte i præmiepuljen, som vinderholdet tager med hjem.

Der er hver gang flere quizrunder på en aften – mindst én heraf med et særligt tema. Quizzen går i gang kl. 19, så man skal være til indskrivning senest kl. 18.45.

Tilmelding

Kontakt quizmaster Helle Spangerup på tlf. 22 54 88 76. Mindst én deltager fra det tilmeldte hold skal være ankommet kl. 18 – ellers bliver bordet afsat til et andet hold. Er man løsgænger, så tag chancen og duk op.