Pelé Park i stedet for det folkekære Tingbjerg Ground ? - Nej tak !

Ja det er jo nogle år siden – men hvem kan glemme, da verdens mest berømte fodboldspiller brasilianske Pelé besøgte Brønshøj Boldklub og tilbragte et par gode timer på Tingbjerg Ground ? De som selv var der, vil i hvert fald altid huske det store øjeblik, da fodboldlegenden betrådte anlægget til stor fornøjelse for måske 4-500 begejstrede fans. 

Her ses Pelé med en stolt BB-ungdom – hans besøg var en fantastisk succes, som glædede alle på stadion

Sådan skrev vi dengang – og nu tales der om, at Tingbjerg Ground måske kunne være et godt emne til at inddrage Pelés navn i. Flere forslag har været på bordet blandt andet Pelé Park. Det er naturligvis i anledning af den berømte fodboldspillers død for nylig. Men oprigtigt talt – den er lidt for langt ude. Skulle et lille stadion, hvor der for tiden spilles Danmarksserie fodbold lægge navn til det ?

Pelé fik mange smukke ord med under besøget på Tingbjerg Ground, blandt andet af Brønshøjs daværende formand Finn Ryberg

Tanken er sød, men er det et stunt, som skal have effekt – også internationalt – så må et af de store stadions i landet melde sig på banen. Nuvel Pelé besøgte Tingbjerg Ground i sin tid, men at det skulle være tilstrækkeligt til at udskifte det nuværende populære stadion navn, det er for tyndt.

Lad Brønshøj beholde Tingbjerg Ground navnet som alle tilhængere for længst har adopteret til det hyggelige lille stadion.