Pilegården præsenterer "Comedy i en coronatid"

Det kan gøre ekstra godt med et grin i disse tider. I den kommende tid sørger Brønshøj comedyklub for gode anledninger til at lade latteren rulle, når seks gode danske komikere kigger forbi Kulturhuset Pilegården fordelt over to aftener i december.

Torben Chris, Rasmus Olsen, Jakob Svendsen

Der bliver lagt ud med et stærkt hold torsdag den 10. december kl. 19.30. Speed-snakker og danmarksmester i jydebrok, Torben Chris, er netop hjemvendt fra turneen “Rage against the mainstream” og har skarpe jokes i rygsækken.

Denne aften giver han scenen videre til jokesmeden og den flittigt brugte comedyforfatter Rasmus Olsen, som nok er bedst kendt som anden halvdel af seersuccessen Dybvaaaaad.

Samme aften griber Jakob Svendsen fat i hverdagssituationer, -detaljer og -kedsommeligheder, som han pynter med charme – eller mangel på samme – og serverer det hele på et solidt fundament af selvironi.

Dan Andersen, Anders Nielsen, Karsten Green

Onsdag den 16. december kl. 19.30 venter der igen gode grin. Denne gang med Dan Andersen som en gang for alle gjorde op med fordommen om, at en stand-up komiker står alene på scenen med en mikrofon, da han udvidede genren og tog sin guitar med på scenen for at mikse musik med rendyrket stand-up.

Anders Nielsen som kan opleves samme aften er en stolt håndværker på mange måder – både som komiker og som tømrer. Han elsker at tage fat i fordommene om håndværkerfaget og både be- og afkræfte dine værste anelser.

Tredje mand på scenen denne aften er en ærlig og modig komiker, der ikke er bange for at udlevere sig selv og sine skavanker, så længe det bliver sjovt. Karsten Green har medvirket i en lang række comedy-programmer på TV2 Zulu, men selvom hans TV-CV er langt, er det på scenen i TV-CV er det på scenen han hører hjemme, og her han skal opleves.

Biletter koster 50 kr. pr. aften og fås på pilegaarden.kk.dk.