Pilegårdens Teaterskole præsenterer sin egen version af Alice i Eventyrland

En børneforestilling om præstationspres og muligheden for at gå omveje flytter ind på Folketeatret Lille Turnescene i Grøndals MultiCenter den 23.-26. april. De lokale teaterelever har været involveret i alle aspekter af opsætningen – lige fra ide til rollefordeling og plakat.

Pilegårdens teaterskole har skabt deres egen version af Alice i Eventyrland, som tager udgangspunkt i problematikken omkring skolevægring.

Alice går i en helt almindelig folkeskoleklasse, men hun har svært komme i skole. Hvorfor skal hun også planlægge hele sin fremtid nu? Pludselig forvandles klasselokalet til eventyrlandet og hun møder hattemageren, kålormen, den røde dronning og en masse andre skæve eksistenser. Følg Alice på hendes rejse i eventyrlandet, hvor hun farer vild i drømme, forventninger og forvrængninger.

Eleverne har været med til at udvikle sange, danse, kostumer og scenografi. Derudover har de i løbet af året teatersæson arbejdet med temaet skolevægring og forestillingen tager udgangspunkt i deres egne erfaringer.

Pilegårdens Teaterskole i Brønshøj har 31 teaterelever i alderen 9-15 år fordelt på tre hold, som mødes hver mandag. Stykket er finalen på undervisningssæsonen og når tæppet går til siden, så er det på en professionel scene, nemlig på Folketeateret Lille Turnescene, i Grøndal Multicenter. Der er forestillinger onsdag den 24. og torsdag den 25. april kl. 10.00 og kl. 17.00 og fredag den 26. april kl. 10.00 og billetterne fås på Pilegårdens hjemmeside eller Billetto.

Forestillingen er anbefalet til børn mellem 4-12 år og deres familier. Nordea-Fonden og Brønshøj-Husum Lokaludvalg har støttet forestillingen.