Pragtsejr over topholdet HØJ2 på udebane bragte Stadion på førstepladsen

Armene kommer ikke ned foreløbig efter den kamp i Jyllinge lørdag eftermiddag. Her mødte IF Stadion 2. divisions førerhold HØJ2, som indtil da havde banket alle på sin vej. Men så kom Stadion – og så blev der sat en stopper for den sejrsstime. Brønshøj mandskabet vandt efter en fantastisk indsats med 29-27 og det betyder, at Stadion dermed har overtaget førstepladsen i rækken.

Det startede ellers ikke lovende. Hjemmeholdet bragte sig i front, og Stadion brændte alt for mange store chancer. Derfor førte HØJ med 15-12 ved pausen. Det bragte mange panderynker frem hos de fremmødte supportere og ledere fra Stadion. Men de sidste 30 minutter vendte bøtten totalt. HØJ havde fået tre mand ned fra førsteholdet, som havde spillet tidligere på dagen. Det var måske nok en forstærkning i starten, men de gik trætte, og så måtte nye og mere urutinerede spillere ind og afløse.

Stadion fandt sig selv mere og mere og så knækkede det for hjemmeholdet. Det blev 19-19 – og herefter stak Stadion af og sikrede sig den flotte sejr på 29-27. Her skal lyde ros til hele forsvaret, som virkelig spillede sig op på en super anden halvleg, og så skal Kasper Møller lige have et ekstra klap på skulderen for en ren gudekamp.

Stadion har mange skader for øjeblikket, og det blev endnu værre efter lørdagens kamp. Så når holdet møder TIK Taastrup i endnu et topbrag søndag den 5. december kl. 14.30 i ECV-hallen bliver det i endnu mere svækket stand. Men med en førsteplads i rækken, otte sejre og blot et enkelt nederlag i bagagen, så skal det nok gå.