Annonce: REMA 1000 i Brønshøj søger salgsassistentelev !

Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik i Brønshøj

Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine

sociale og faglige kompetencer? Er du frisk på to spændende, arbejdsomme og sjove år?

Kan du lide detailhandel? Vil du være en del af Danmarks hurtigst voksende dagligvarekoncept? Er du ambitiøs? Har du gå-på-mod og sans for at arbejde med mennesker?
Så skal du starte som elev i REMA 1000 Brønshøj. Uddannelsen varer 2 år. Du kan blive salgsassistentelev, hvis du har bestået en EUD (detail), EUX, HHX eller en STX, HTX eller HF (kræver et 5 ugers EUDS forløb) forløbet kan tages online. Hvis du ikke har den nødvendige skolebaggrund, er det muligt at søge mesterlære, hvor uddannelsen vil vare 3 år. For at komme i mesterlære skal du have bestået 9 klasse. Læs mere om dine muligheder som elev hos REMA 1000 på vores hjemmeside her https://job.rema1000.dk/karriere-i-butik/elev

Fokus på dig 
I REMA 1000 giver vi dig et godt introforløb. Derfor laver du og købmanden allerede fra starten en personlig uddannelsesplan. Din købmand er din daglige sparringspartner, som også har tæt samarbejde med skolen. På den måde sikrer vi, at både din dagligdag i butikken og din uddannelse på skolen går, som den skal.

I REMA 1000 har vi lidt over 400 elever fordelt på mere end 355 butikker i hele Danmark. På vores skoleophold kommer du til at gå sammen med andre REMA 1000 elever fra hele Danmark. Det er den samme klasse, du kommer til at følge gennem hele forløbet.

Løn under uddannelse 
Du får selvfølgelig løn under hele din uddannelse, når du har en uddannelsesaftale med REMA 1000. Efter endt elevuddannelse har du mulighed for at søge ind på vores talentuddannelse. Her uddanner vi de personer, som har en drøm om at få deres egen REMA 1000 butik.
Under din elevuddannelse kommer du til at arbejde med alle aspekter inden for dagligvarehandel:

• Produktkendskab
• Disponering
• Teamudvikling
• Drift
• Service
• Personligt salg
• Discount med holdning
• Store management
• Markedsføring

Og meget, meget mere.

Lyder det som noget for dig? – så klik på linket. https://job.rema1000.dk/karriere-i-butik/elev

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi vurderer ansøgningerne løbende, og jobannoncen kan derfor blive fjernet inden ansøgningsfristen, hvis vi har tilstrækkeligt med ansøgere til stillingen.

I REMA 1000 er vi 14000 entusiastiske mennesker med ét fælles mål: Vi vil være bedst til at drive dagligvarebutik i Danmark – med fokus på kvalitet til lave priser. Det absolut vigtigste element i den mission er engagerede og virkelystne mennesker, som elsker at gøre en forskel i deres job.