Ren udtur for Husum - førte to gange og tabte 2-3 til BSF

Det tegnede ellers så godt i Husumparken i de blåhvides tredje hjemmekamp i træk. Efter 33 minutter bragte Marius Ladegaard Persson Husum foran 1-0, og den stilling holdt halvlegen ud. Indtil da havde Husums unge mandskab gjort det glimrende, og man fornemmede næsten en sejr på denne kolde, men solrige eftermiddag.

Husums unge løver kæmpede godt for sagen, men heldet var ikke med dem, og BSF vandt 3-2

Men efter pausen svarede BSF igen, og de fik efter bare et par minutter udlignet til 1-1. Nu var der jo reelt tale om en rigtig revanche, for Husum vandt nemlig det modsatte opgør i Ballerup med 4-2 efter en strålende indsats. Efter 58 minutter kom hjemmeholdet så atter foran, denne gang på et mål scoret af Jeppe Orbe, og så vejrede man morgensol igen.

To gange var Husum foran, og holdet havde virkelig fortjent bedre i lørdagens opgør mod BSF.

Men ikke længe – så havde gæsterne igen udlignet. Så stod det 2-2 og så skete katastrofen. BSF fik cirka 20 minutter før tid bragt sig foran 2-3 i en situation, hvor hjemmeholdet med rette følte sig snydt for et frispark.

Dejligt atter at se publikum på lægterne. Alle nød det – bortsat fra nederlaget naturligvis.

Desværre skete der ikke mere. Husums led sit tredje hjemmebane nederlag i træk, men fik dog denne gang i det mindste selv scoret – endda to kasser. Det rakte bare ikke. Husums næste kamp er ude mod Avedøre, og det kan såmænd blive svært nok. Den spilles dog først onsdag den 5. maj kl. 19.00.