Ringkøbings udligning i overtiden kan være dyrebar for BB

Hele seks mål blev der scoret i eftermiddagskampen i det vestjyske mellem Ringkøbing – Brønshøj. Og desværre med tre til hver. Den for BB meget vigtige kamp sluttede uafgjort 3-3, men da man gik ind i overtiden førte de sortgule med 3-2 inden jyderne fik udlignet i de døende sekunder. Det kan senere vise sig at være et uhyre kostbart mål, BB måtte indkassere der.

Det startede ellers fint for Brønshøj, som efter knapt 10 minutter kom foran ved Mathias Veltz. Men kort før pausen fik Ringkøbing udlignet til halvlegsstillingen 1-1. Hjemmeholdet kom tilmed foran fire minutter efter pausen 2-1, og den holdt til cirka 20 minutter før tid, så lykkedes det for Julius Hamburger-Toft at bringe balance i regnskabet til 2-2. Små 10 minutter før tid scorede Oliver Carrara til 3-2, og så kunne alle sortgule på stadion juble over tre vigtige point, lige indtil hjemmeholdet i overtiden fik udlignet til slutresultatet 3-3.

Det er altså lige før BB skal vinde resten af kampene for at have en oprykningschance, og hvepsene kan allerede starte på den march fredag den 19. maj på Tingbjerg Ground, hvor en af de værste konkurrenter Holbæk kommer på besøg. Det bliver en meget afgørende kamp. Her fløjtes op kl. 19.00 – bemærk for øvrigt det lidt usædvanlige tidspunkt !

Det skriver Brønshøj selv om dagens kamp:

Pointtab i overtiden

tekst: Christian Haslund

Den gode nyhed er, at vi fortsætter den ubesejrede stime. Den dårlige nyhed er, at det ikke blev til tre point i dag ude mod Ringkøbing. En hjemme-scoring i overtiden gjorde, at det endte 3-3. Festim Mustafi, Julius Hamburger-Toft og Oliver Carrara scorede vores mål.

Vi fik ellers en god start med et mål efter ni minutters spil, da Mathias Veltz med en fin aflevering fandt Festim i dybden. I kølig stil prikkede Festim bolden forbi målmanden i kassen. 0-1 og Festims første mål i Brønshøj-trøjen.

En mavepuster for Ringkøbing, som var begyndt kampen bedst. Vestjyderne lod dog ikke modgangen slog dem ud og de fortsatte ufortrødent og skabte nogle gode offensive aktioner.

Ringkøbing presser på

Ringkøbings største chance i 1. halvleg tilfaldt Lennard Lauridsen. Mikkel Holk huggede til bolden fra kanten af feltet. Lucas Chang-Andersen i målet fik halvklaret og returen røg ud til Lauridsen. Men Chang viste eminent målmandsspil og fik nappet forsøget. Lauridsen skulle dog tage revanche senere i kampen.

Med tre-fire minutter tilbage af 1. halvleg fik Ringkøbing udbytte af deres fine spil. Et godt slået indlæg fra venstre side endte i pandebrasken hos Lauridsen, der headede bolden over i det lange hjørne. 1-1.

Kampen vender

Vi kom ellers fint ud til 2. halvleg og fik lagt et mindre tryk, men i det 49. minut scorede Lauridsen sit andet mål i kampen. Ringkøbing kombinerede sig igennem vores defensiv, og Frederik Pedersen kunne sende bolden ind til Lauridsen. 2-1.

Der kom hurtig respons fra trænerbænken, som smed Nicolai Grassi og Julius Hamburger-Toft ind i. Især sidstnævnte var en gevinst for med tyve minutter tilbage af kampen, udlignede han til 2-2.

Nicholas Marfelt smed et indlæg ind i feltet, som dumpede ned til Julius. Han fik ikke ramt bolden rent, men den strøg igennem benene på en Ringkøbing-spiller og så ud til at blive reddet på stregen. Men linjedommeren dømte den inde til stor frustration for Ringkøbing og til stor glæde for os. Om den var inde, skal vi ikke gøre os kloge på.

Sen scoring

Der var brug for tre point, og vi pressede på for at komme foran igen. Med 10 minutter tilbage af den ordinære tid lykkedes det også. Marcus Porsgrunn snittede bolden videre til Otto Dupont, der sendte bolden ind i feltet. Her hoppede Veltz over bolden og så kunne én helt fri Carrara banke os foran 2-3.

Det blev intenst til sidst, hvor Ringkøbing naturligvis jagtede udligningen. Og lige da stadionuret rundede 90 minutter fik de frispark lige uden for midtercirkel. Bolden blev sendt i bagrummet, hvor vi ikke fik clearet. I stedet for endte det med et indlæg, som efter klumpspil endte hos Lennard Lauridsen. Her fik han sendt bolden i mål. Hattrick til Lauridsen og 3-3.

Håbet mindskes

3-3 blev også kampens slutresultat. Et irriterende pointtab, som mindsker håbet om oprykning. Vi befinder os nu seks point fra Avarta på 3. pladsen. Selvom håbet er blevet mindre, så er det der stadigvæk. Men der er ikke råd til flere svipsere.

Skal vi prøve at finde noget positivt ved denne kamp, så lykkedes det os endelig at komme på måltavlen på udebane og vi fik scoret tre mål.

Nu har spilleren fem dage, hvor skuffelsen skal trænes ud af kroppen. På fredag den 19. maj kl. 19 tager vi så imod Holbæk på hjemmebane. Her kan en sejr gøre håbet lidt større, men det bliver svært.