Roskilde vandt sikkert over Stadion med 28-21

Der var ikke så meget at komme efter. Roskilde Håndbold vandt søndagskampen i ECV-hallen over IF Stadion med hele 28-21, og det kan man ikke indvende meget imod. Roskilde mandskabet var det bedre, og man forstår godt, at holdet ligger placeret i toppen af rækken med store oprykningschancer.

Men det er nu alligevel pudsigt, at Stadion vandt den modsatte kamp så sent som i oktober med i Roskilde hallen med 25-24 og dermed gav sjællænderne det hidtil eneste nederlag i sæsonen. Vi må så også konstatere, at det er en kamp mellem Roskilde og TIK Taastrup om oprykningen, og netop de to mødes den 27. januar på førstnævntes bane. Et rent topbrag !

Samme dag spiller Stadion for øvrigt ude mod HØJ 2, og der ligger faktisk fire udekampe i rap til Brønshøj mandskabet. Den 3. februar er det HIK i Gentofte, og 9. februar gælder det Nordsjælland, og så  er det 17. februar i Hvidovre. Først den 1. marts er der igen hjemmekamp i ECV-hallen, når det andet tophold TIK Taastrup kommer på besøg. Sådan ser det i hvert fald ud i følge DHF’s kamp program for 2024.