Så kom Brønshøjs første sejr - det blev hele 4-1 over Herstedøster, men, men ..

Vi havde jo lovet det i netavisen før lørdagens kamp på Tingbjerg Ground. At Brønshøj ville få årets første sejr – og det holdt ! Men sikken en måde det skete på. Nærmest utrolig. Og man kan så for en gang skyld sige, at heldet endelig var med BB.

                                                                                               For det så ikke allerbedst ud i kampens start. Gæsterne fra Herstedøster kom foran 0-1, og indtil da havde BB ikke vist noget som helst. Men så kom den nærmest vanvittige bølge af held. Først udlignede Brønshøj på et utroligt selvmål, og så fik hjemmeholdet straffe, som Matin Corleone udnyttede, inden Herstedøster scorede kampens andet selvmål.  Og så stod det pludselig 3-1 til BB. Tilmed fik gæsterne også udvist en mand. Meget usædvanligt at en kamp kunne udvikle sig på den måde. Men 3-1 føringen holdt til pausen.

I de sidste 45 minutter blev spillet ikke meget bedre. Mathias Veltz øgede til 4-1, men faktisk må vi paradokssalt nok konstatere, at årets første sejr blev til i vel nok årets svageste kamp. Det er dog fuldstændig lige gyldigt, de tre point kom i kassen, og den dårlige stime af resultater sluttede foreløbig her.

Som skribent er det også en dejlig fornemmelse endelig at kunne skrive om en Brønshøj sejr. Tak for det drenge !

Næste opgave er 27. maj kl. 19 på udebane mod Solrød FC.

netavisen 21. maj kl. 15.50