Endelig vågnede den gule tornado op igen, men alt håndbold de næste to uger er udsat !!

Kæmpe jubel i ECV-hallen – Stadion er på vej med den helt store overraskelse

Nøøøj hvor har man ventet længe på, at den gule tornado igen skulle vise sin styrke. Men det skete heldigvis i pokalkampen onsdag aften mod 1. divisionsholdet HØJ, som blev sendt hjem fra ECV-hallen med et nederlag på 38-36 efter omkamp.

foto: Thomas Løser

Den ordinære spilletid sluttede 31-31 efter at gæsterne havde ført 18-15 ved pausen. Men kort før tid var Stadion faktisk foran med to mål. Det lykkedes dog for HØJ at komme igen og få udlignet. Der er altså et eller andet ved Stadion og pokalkampe. Vi så det jo i efteråret, hvor GOG fra landets bedste række var tæt på at ryge ud efter et kæmpe drama.

HØJ forsøgte med alle midler at overtage herredømmet mod slutningen, men Stadion holdt stand

Det var der også i aftenens kamp. HØJ kom med sin bedste holdopstilling og havde nok ikke ligefrem regnet med, at Voldparken blev endestationen. Vi kan kun rose Stadion for denne præstation – også at mandskabet formåede at holde dampen oppe i omkampen og vinde den med et par mål.

Hvor har denne fantastiske tornado gemt sig den seneste måneds tid, fristes man til at spørge sig selv. Det der blev præsenteret i aften var ganske enkelt klasse.

Og der står det så sort på hvidt – endelig vågnede den gule tornado op til dåd

Allerede på lørdag kl. 14.30 skulle vore lokale håndbolddrenge have spillet igen i ECV-hallen mod Køge Håndbold, men den kamp er udsat – og i følge DHF er alt håndbold suspenderet de næste to uger på grund af Corona !!