Seneste nyt fra Sarah og Affaldspatruljen

Som vi har nævnt før i netavisen, så bakker vi fuldt op omkring Sarah og Affaldsgruppen, som stort set hver måned gør en indsats i bydelene med at samle affald op. Det er glædeligt, at også Lokaludvalget støtter det lille private projekt. Og nu har gruppen igen været på færde, hvilket Sarah fortæller om her.

Spritnye snappere

Denne gang gik affaldsturen op af Frederikssundsvej fra Kobbelvænget til Kildebrøndevej og nu med spritnye snappere, som er blevet sponsoreret af lokaludvalget.

Ja jeg kom selv lidt med på billedet, jeg tog af Jan Jacoby under et lille hvil

På turen fik jeg selskab og hjælp af tre fantastiske herrer, Jacob Soland Engbæk, Erik Hansen og Jan Jacoby. Jeg synes det er værd at nævne, som en sidebemærkning, at Jacob sammen med andre lokale borgere er ved at få beplantet et udvalg af trækummerne langs Frederikssundsvej fra Brønshøj Torv og ud af byen. Kommunen har beplantet en del fra Brønshøj Torv og ind mod byen.

Vi nåede begge sider af den planlagte strækning. Jeg fik desværre ikke vejet al affaldet denne gang, men jeg tror, vi fik samlet ca. 12 kg (7,3 kg med sikkerhed). Af det tror jeg, der var ca. 1 kg skodder, svarende til ca. 2000 stk.

               

Det mest pudsige fund, som dog ikke kunne tages med, var et vedhæng til en nøglering, som var smeltet ned i asfalten.

Vi sluttede turen af med lidt vådt og sødt til ganen, som også blev sponsoreret af vores lokaludvalg.

Hvis man gerne vil hjælpe med at gøre en forskel på denne her front, men måske tænker, at det her med at gå en egentlig affaldstur ikke lige er sagen, så vil jeg foreslå to ting man kan gøre. Om man ’kun’ gør den ene er underordnet. Alt hjælper.

                                

                Til venstre det samlede affald fra turen og til højre øverst før og nederst efter vort besøg

1: Samle mindst 10 stk. affald hver dag. Det kan gøres hvor som helst og når som helst.

2: Samle alt affald fra lige udenfor sin hoveddør og hen til naboens hoveddør, som bor til højre.

Næste tur er d. 15. august kl. 10-13.