Sikker Brønshøj sejr i Sundby !

Lørdagens træningskamp i Sundby mellem B.1908-Brønshøj sluttede med en fortjent sejr til de sortgule på 2-0, begge mål scoret med et par minutters mellemrum i første halvleg.

Det var en glimrende kamp, hvor BB hele vejen i gennem havde kontrol over begivenhederne. Og igen blev der skiftet flittigt ud. Tegningen til årets første opstilling til premieren i marts nærmer sig så småt, og det ser bestemt ikke værst ud, skal vi hilse og sige.

Næste træningskamp bliver tirsdag den 28. februar på Tingbjerg Ground, hvor AB kommer på besøg, og der igen kan opleves slaget om Mosen. OBS: Kampen spilles kl. 16.15 !

netavisen 18. februar kl. 15.40

Her er hvad Brønshøj skriver om kampen

Tekst og foto: Christian Haslund

Årets første sejr

Årets første sejr kom i hus, da vi i dag besejrede B1908 0-2 på udebane i Sundby Idrætspark. Vi spillede en fin kamp, hvor vi for det meste var i kontrol, men stadig blev budt op til dans af 8’erne. De to mål blev scoret af Rasmus Suhr og Lukas Kiilerich.

Vi satte os på kampen fra start, og efter fem minutters spil var vi tæt på at komme foran. Fra kanten af feltet sendte Oliver Carrara et frispark mod mål. Desværre måtte målmanden tage med hænder, og han fik slået bolden til hjørnespark.

Suhr har gjort det til 0-1

B1908 fik bedre og bedre fat og halvvejs i 1. halvleg havde hjemmeholdet en stor chance. 8’ernes venstreback kom igennem og sendte bolden ind i det lille felt. Men et par B1908-spillere havde ikke lange nok fødder, og bolden strøg igennem feltet.

To scoringer lige i rap

Hurtigt ned i den anden ende, hvor Mathias Veltz løb fra sin direkte modstander. Vinklen blev lidt spids, men det forhindrede ikke Veltz i at trykke af. Hvad der var en skidt afslutning, endte med at blive en fantastisk aflevering til bagerste stolpe. Her kom Suhr løbende og bankede bolden op i nettaget. 0-1.

Kort tid efter fik Veltz mulighed for selv at komme på tavlen. Nicholas Marfelt sendte en perfekt bold ind i feltet, hvor Veltz steg til vejrs. Men han fik ikke drejet bolden mod mål, og det blev i stedet for til et målspark.

Men Marfelt fik et par minutter senere igen muligheden for at komme i oplæggerens rolle. Med et godt slået frisparksindlæg fandt han Kiilerichs pandebrask, og så kunne den stærke forsvarsspiller stange os foran 0-2.

B1908 havde et par forsøg, men ingen af dem voldte nogle problemer. Til gengæld havde vi nogle store chancer til bl.a. Veltz og Suhr, men ikke flere mål i 1. halvleg.

8’erne presser på, men ser rødt

B1908 kom stærkt ud til 2. halvleg og lagde pres på os. De kom da også frem til flere afslutninger, men skarpheden var der ikke hos holdet fra Amager.

Vi fik efterhånden bedre kontrol over bolden og spillet. Dette gav en friløber til Veltz i det 62. minut. Men han blev væltet af 8’ernes bagerste mand. Direkte rødt kort, men da det var en træningskamp, blev en ny mand sat ind.

Selvom vi var i kontrol, så var det 8’erne, der spillede sig frem til chancerne. Den ene gang måtte målmand Tobias Truelsen hive en stor redning ud af ærmet.

Den største chance til værterne kom i overtiden. Her fik de indirekte frispark i feltet efter en opsamlet tilbagelægning. 8’erne formåede dog ikke at udnytte den, da de sparkede bolden lige ind i muren og Tobias kunne sikre sig bolden.

Mosederby venter

Dejligt at få udbytte at spil og chancer og tage årets første sejr mod et godt B1908-hold.

Nu venter der 10 dage før den næste træningskamp, som til gengæld er en af de mere spændende.

Tirsdag den 28. februar kl. 16.15 kommer AB forbi Tingbjerg Idrætspark, hvor Slaget om Mosen skal finde sted.