Søndagsbord med velkendte toner

Søndag den 26. september kl. 14 kan man nyde stemningsfulde covers af navne som Beatles, Eric Clapton, 10cc og Pink Floyd spillet af lokale musikere.

Foto: Anders Mejlbjerg

Den halv-akustiske trio Golden Slumbers har eksisteret et par år – men kræfterne bag har spillet både sammen og hver for sig i rigtig mange år. De tre musikere mødtes i et rock-cover band, men for et par år siden opstod ideen om ind imellem at slukke lidt for strømmen og finde det halv-akustiske udtryk frem. Trioen spiller stemningsfulde covers af navne som Beatles, Eric Clapton, 10cc, Pink Floyd, men tilsætter også nyere numre af navne som Amy Whinehouse og Elton John.

Gruppens to guitarister er begge bosiddende i Brønshøj, og glæder sig sammen med sangerinden Louise til en hyggelig søndag eftermiddag på hjemmebane i Brønshøj og nærmere bestemt i Kulturhuset Pilegårdens café.

Det er muligt at tilkøbe madbillet til et søndagsbord hos Café Pilen kl. 12.30 inden koncerten. Koncertbilletter koster 100 kr. og prisen er den samme for madbilletter.

Koncerten er arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg.