Sommergrin for børn og voksne på torsdag

Den rødskæggede comedykaptajn Valdemar Pustelnik styrer først børnene og senere på aftenen de voksne igennem to forrygende sjove comedyshows i Pilegården torsdag den 27. august kl. 16 og 19.

På programmet er der både trylleri, hylemorsomt stand-up og improcomedy. I første omgang kl. 16 er det hele særligt målrettet børn, mens aftenens show er dedikeret de voksne. På scenen finder man gode navne, som brillerer indenfor hver deres felt.

Sunny Cagara er en rutineret herre på tryllescenen og kendt som tricktyven på tv, når der skal demonstreres, hvor let vi bliver snydt og plyndret på gaden. Han har givet mere end 1500 shows de sidste 10 år og de har både budt på tankelæsning, magi og tricktyveri.

Lasse Madsen kender mange fra DR Ultras Ultrasnydt, og derudover er han også en fremragende stand-up-komiker med stærke jokes og ektraordinær god improvisation.

Kasper Nielsen har gennem tyve år væltet den danske improscene med gruppen Specialklassen. Der er fokus på interaktion så man som publikum er med til at bestemme, hvordan showet skal udvikle sig. Et hit for både børn og voksne.

Det hele bliver bundet sammen af Valdemar Pustelnik, showets rødskæggede kaptajn. Valdemar har 4 soloshows i bagagen og spiller i 2019 og 2020 sit nyeste show “Dansk, danskere”.

Prisen til showet for børn er 75 kr. og om aftenen koster entrebilletten 125 kr. Billetter fås på pilegaarden.kk.dk

Støttet af Slots- og Kulturstyrelsens aktivitetspulje, sommer 2020