Grøndals Spisehus i MultiCentret har stor succes

Det er snart 1 år siden restauranten i Grøndal MultiCenter fik nye ejere og nyt navn til  Grøndals SPISEHUS. Og man må sige, de nye kom, så og sejrede ! For det går forrygende. Ikke alene er det centrets brugere, der hyppigt benytter restauranten – næ folk “udefra” har også fået øje på det glimrende spisested. 

                         

Netavisen og Grøndals SPISEHUS har netop indgået et samarbejde, som vi håber vil være til stor glæde for alle vore læsere og øvrige brugere af Grøndal MultiCenter, og i den anledning har vi talt med de to personer, som står bag den populære restaurant, Adem Asci  og den daglige leder Marianne Mussi.

– Vi mestrer hele paletten fra gourmetmad til dansk hverdagsmad og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Alt mad laves fra bunden, og vi har stor fokus på danske råvarer, økologi, brug af sæsonens råvarer og til rimelige priser, fortæller de begge med stor entusiasme i stemmen.

– Vores vigtigste værdier herunder, er sundhed, bæredygtighed, samt et stort fokus på lokale og sociale fællesskaber.

Vi har fra starten ønsket at skabe et hyggeligt lokalt miljø, så vi bliver det foretrukne valg for Multicentrets brugere og gæster udefra, og i Spisehuset er alle velkomne til at læse dagens avis, arbejde fra sin computer, drikke en kop kaffe eller nyde en frokost eller middag. Man kan også prøve ” lykken ” med vores daglige ” To Good To Go ” poser.

Vi leverer dagligt forplejning til både store og små arrangementer og har et indbydende udvalg af mødepakker og selskabsmenuer. Der er ikke en opgave som er for stor eller lille for os.

– Jeg har drevet Bryggens Spisehus siden 2006, indskyder Adem.
– Med mine mere end 20 år i branchen og faglært kok fra Krogs Fiskerestaurant fortsætter jeg med at udfordre nye og meningsgivende tiltag i Grøndal Multicenter, hvor Marianne er den daglige leder.

Hun er uddannet både kok og tjener fra Krogs Fiskerestaurant, og har også mere end 20 års erfaring fra branchen i udlandet og i Danmark.

Fællesspisning er blevet et hit

I slutningen af sidste år indførte Grøndals SPISEHUS fællesspisning første onsdag i hver måned. Det foregår i selskabslokalet på 1. sal, og dørene åbnes kl. 17.30, mens maden serveres kl. 18.00. Fællesspisningen  har været en stor succes fra starten. Her kan man nyde et godt måltid med lokale venner, gøre nye bekendtskaber eller tage familien med og slippe for madlavning hjemme.

Næste fællesspisning:

4. April:

Laks bagt med pesto crust, serveret med grillet grønsager og rucolasalat

Frisk pasta med svampe creme og parmesan.

 

ÅBNINGSTIDER

Mandag:  09.00 – 22.00
Tirsdag:  09.00 – 22.00
Onsdag:  09.00 – 22.00
Torsdag: 09.00 – 22.00     Hvidkildevej 64 2400 NV – Kontakt: 53 85 55 30 / info@grondalsspisehus.dk
Fredag:   09.00 – 21.00
Lørdag:   09.00 – 20.00
Søndag:  09.00 – 20.00

(Køkkenet lukker en time før alle dage).