Berggreen VVS blev forårets supertipper i Brønshøj

                  

           Brønshøjs sportschef Thomas Ibsen overrakte supertipper Mikael Berggreen en stor og flot gavekurv    som vinder af netavisens og BB’s konkurrence i foråret.

Lige fra da netavisen lancerede sin første tipskupon for tre år siden, har Mikael Berggreen været fast tipper for Berggreen VVS. En udfordring han ganske enkelt ikke kunne sige nej til, eftersom BB altid har stået hans hjerte nær.

Og i foråret løb han så af med sejren blandt 10 andre lokale tippere. En titel som Champ der bekommer ham vel. – Ja ved at deltage i netavisens tippe konkurrence ved jeg jo på forhånd, at halvdelen af det beløb som deltagelsen koster helt ubeskåret går til divisionsholdet i BB, og det kan jeg li’, sagde Mikael Berggreen i forbindelse med overrækkelsen af præmien, som foregik i BB’s domicil i Tingbjerg.

Man kan roligt sige, at gammel kærlighed aldrig ruster, for Mikael Berggreen har været BB’er siden start 70’erne, hvor han oven i købet spillede drengefodbold for de sortgule et par sæsoner. Desværre holdt knæene ikke til strabadserne, så det blev ikke til mere. Men interessen og lysten til at følge hvepsene er aldrig blevet svækket. – Derfor må jeg da også indrømme, at det blev lidt for spændende her til sidst, fortsætter han. – Men jeg har nu aldrig tvivlet på, at BB klarede den, hvilket mine tip også bærer præg af. Jeg synes vi har et godt hold, og selvom der nu forsvinder to-tre stykker, så tvivler jeg ikke på, at vi kommer til at ligge i de bedste halvdel i efteråret. For øvrigt har jeg endnu ikke oplevet Brønshøj tabe en kamp, når jeg har været på Tingbjerg Ground, og derfor blev jeg specielt opfordret til at møde op i lørdags, siger Mikael med et skævt smil.

                                    

Til daglig har han et succesfuldt VVS-firma på Frederikssundsvej 210, og han råder alle forretningsdrivende til at støtte BB på den ene eller anden måde. Netavisens tipskupon kunne være en af mulighederne. – Vi har haft stor glæde af at være med, så jeg kan kun opfordre andre til at prøve, slutter Mikael Berggreen, som udover at være sponsor i BB, fast deltager på netavisens tipskupon også er med i Brønshøj Rotary og vor lokale handelsforening HBH.