Brønshøj afgjorde kampen i Skovshoved i det sidste kvarter

Det kan være svært at spille i Skovshoved, og ikke mindst når det er vådt og regnfuldt. Men det blæste Brønshøj spillerne på i lørdagens kamp, som fortjent blev vundet med 2-0 efter 0-0 ved pausen. Endnu en god og vigtig sejr til BB, som dermed klatrede op på 3. pladsen forbi HIK, som tabte 0-1 i Vanløse.

Det kunne dog have gået galt i de første 45 minutter, eftersom hjemmeholdet startede pænt og ligesom viste, at de nu ville have den første sejr i 12 kampe. Men i målet stod Kasper Vilfort sikkert, og i det hele taget har BB virkelig fået styr på de bagerste tropper. Der bliver ikke scoret mange mål mod de sortgules forsvar.

Da kampen manglede omkring et kvarter, lykkedes det endelig for BB at score ved Alexandar Lazarevic efter en assist fra Emil Andersen. Det mål kom nærmest som en befrielse for Brønshøjs spillere og de supportere, som modigt havde taget turen i det dårlige vejr. Og i kampens overtid øgede Gustav Therkildsen til slutresultatet 2-0 !

Næste opgave er så efterårets sidste kamp. Den spilles i Tingbjerg næste lørdag kl. 15.00 mod FA2000, som endnu engang overraskede med mange mål i 4-4 kampen mod Frem på Frederiksberg Stadion.