Brønshøj har ikke vundet en sejr siden 5. september - endnu engang uafgjort

Denne sæson har bestemt ikke været Brønshøjs. Ikke siden 5. september har de sortgule vundet en sejr i 2. division, og det lykkedes heller ikke i dag, selvom hvepsene førte 1-0 på Avartas hjemmebane i Espelunden.

Der var chancer til en sejr mod slutningen af kampen for begge mandskaber. Her er det BB, der presser.

Emil Vatani levede et frækt mål, da han loppede bolden i nettet til 1-0 efter 31 minutter i 1. halvleg, og den føring holdt til pausen. I 2. halvleg var Jeffrey Ofori så uheldig at lave selvmål efter 54 minutter, og 1-1 skulle vise sig at blive kampens resultat. Det er fjerde gang i træk, at de to klubber spiller uafgjort på Avartas bane, og det betyder, at de bliver liggende på henholdsvis 12. og 13. pladsen med samme pointtal 7 til hver.

Næste opgave er på lørdag den 14. november hjemme mod Slagelse, som heller ikke imponerede med 1-1 mod Skovshoved. Der fløjtes op på Tingbjerg Ground kl. 15.00 – og det er årets næstsidste hjemmekamp,  Den 21. sluttes af mod endnu et sjællandsk mandskab, når Næstved kommer på Tingbjerg Ground og lukker efterårsturneringen mod BB.