Brønshøj havde viljen og troen i sikker 3-1 sejr over Vanløse

Ikke på noget tidspunkt i det første lokalopgør i otte år mellem de gamle arvefjender Vanløse og Brønshøj var man i tvivl om, til hvilken side sejren ville gå. Dertil havde BB kampen helt under kontrol i stort set i alle minutter og kørte med usvigelig sikkerhed sejren på 3-1 hjem efter 2-1 ved pausen.

Allerede efter 10 minutter gjorde Patrick Naundrup det til 1-0, og efter 27 minutter øgede Mads Rønne til 2-0. På det tidspunkt havde Vanløse ikke gjort meget væsen af sig. Det virkede som om spillerne var mere eller mindre lammede, mens de sortgule derimod styrede begivenhederne med stor sikkerhed. Efter 37 minutter fik Oscar Høybye reduceret til 2-1, hvilket blev resultatet efter første halvleg.

Måske lå det lidt i luften, at Vanløse nu ville komme mere i gang, men det fik Oscar Buch spoleret otte minutter efter pausen, da han gjorde det til 3-1, og det punkterede hjemmeholdet. Dog blev alt prøvet i kampens døende minutter med et par store muligheder, men ind ville bolden ikke, og dermed kunne BB trække sig ud af det historiske lokalderby med en sikker 3-1 sejr.