Brønshøj hentede tredje sejr i træk i dramatisk og tæt opgør mod Skovshoved

Så blev det til den tredje sejr i træk, da BB lørdag eftermiddag fuldt fortjent besejrede Skovshoved med 1-0 efter 0-0 ved pausen. Det var en kamp, BB fra starten dominerede, men gæsterne forsvarede sig tappert. Allerede efter 10 minutter havde Kevin Bechmann Timm bolden i Skovshoveds mål, men det blev underkendt for offside.

Kevin Bechmann Timm – kanon værdifuld for Brønshøj

(foto: BB)

Det blev ikke et opgør uden dramatik, idet det bød på to udvisninger mod kampens afslutning. Faktisk helt nøjagtigt i det 82. minut efter en batajle mellem Gustav Therkildsen og Sebastian Elvang. De endte begge med at blive udvist. Men inden da havde Kevin Bechmann Timm endnu engang vist sig som matchvinder for Brønshøj. På et glimrende hovedstød scorede han kampens eneste mål efter 65 minutter. Ganske imponerende af den store angriber, som har været en værdifuld mand for BB gennem de seneste sæsoner.

Mod kampens afslutning var Skovshoved ret farlige, men heldigvis holdt BB-forsvaret nullet.

Sejren er vigtig, for det gælder netop om at hægte sig fast blandt de seks bedste i rækken, og her ligger Brønshøj på en flot 3. plads efter Helsingør og Vanløse. Men næste opgave kan være meget farlig. Den foregår på Frederiksberg, hvor FA 2000 tager imod på lørdag. Fusionen af bl.a. Dalgas, B.1972 og Frederiksberg Kammeraternes IF er kommet godt efter det i 2. division. Man startede skidt, men har efterhånden skudt sig ind. Senest med 1-1 ude mod B.93. Den kamp spilles lørdag kl. 13.45 på Frederiksberg Stadion.