Brønshøj kom op på hesten igen og vandt 2-0 i Slagelse

Det var en ganske glimrende træningskamp søndag eftermiddag i Slagelse mellem hjemmeholdet og Brønshøj. Efter 0-0 ved pausen og et brændt straffespark vandt BB fortjent 2-0 på en flot 2. halvleg.

Jonas Hemmingshøj bragte BB foran 1-0 efter knapt en time, og et kvarter før tid øgede Bayan Fenwick til slutresultatet 2-0. Dejligt for BB at rejse sig så hurtigt efter årets første nederlag i sidste uge til FCK’s unge på hele 3-6. Vi nærmer os turneringspremieren og kan næsten ikke vente. Brønshøj lægger ud i Vanløse Idrætspark mod hjemmeholdet. Altså et arvefjendeopgør allerede i årets første betydningsfulde opgør !

Netavisen har modtaget en meddelelse omkring kampen Vanløse-Brønshøj- Da Vanløse Idrætspark ikke er klar, spilles kampen i stedet på Genforeningspladsen samme tid !