Brønshøj mister sin farligste mand - men der er også godt nyt !

Så er showet i gang med klubskifterne – og der vil i den kommende måned blive sagt goddag og farvel i stort set alle klubber i landet. Hos Brønshøj er det også startet, og man kan i dag meddele, at holdets farligste mand siden ankomsten i 2017 – Kevin Bechmann Timm – efter eget ønske siger farvel og tak for denne gang. Det kniber mere og mere for ham at få tiden til at slå til, og man skal jo ikke glemme, at han privat bor i det sydlige Sjælland og derfor har et pænt stykke vej til Tingbjerg. Men han udtrykker stor glæde over sin tid hos BB og håber på alt godt for hvepsene fremover. Brønshøj meddeler endvidere, at Jacques Bang Sørensen og Simon Richter også takker af.

Men der er også godt nyt !

I følge BB’s hjemmeside så er der sket mere i forbindelse med efterårets mandskab.

De tre defensive forsvarsspillere Jeffrey Ofori, Nicolai Clausen og Jonas Magnussen har forlænget deres aftaler med Brønshøj Boldklub for et år.

     

– Fælles for alle tre – Jeffrey, Nicolai og Jonas – er, at de bidrager med højt tempo og stort engagement både til træning og til kampene. De er alle inde i en kæmpe udvikling som spillere, som der bliver bygget videre på, understreger sportschef Thomas Ibsen, Brønshøj Boldklub.

Jeffrey fik sin debut den 11. august 2015 i pokalsejren på 3-0 ude mod HIK og har i alt spillet 99 kampe, og scoret et mål, for Brønshøj.

– Jeg er derfor utrolig glad for, at de har forlænget, og at de fortsætter deres kæmpe indsats for holdet, tilføjer sportschefen.

Magnussen kom til hvepsene i vinteren 2019 og har indtil videre spillet 32 kampe. Clausen blev hveps i sommers har optrådt 23 gange i hvepsetrøjen.

Derudover fortsætter Festim Mustafi, Frederik Nørrestrand og Devrim Sahin.

– Det er spillere, som vi ser frem til at arbejde videre med. De er alle inde i en god udvikling, fortæller Thomas Ibsen.

(foto: Brønshøj Boldklub)