Da Brønshøj fik sit nye klubhus på Tingbjerg Ground

         

Ja tiden flyver jo afsted, og tænk engang – her i 2020 er det hele 22 år siden, man 20. marts 1998 kunne indvie BB’s nye og flotte klubhus på Tingbjerg Ground. Det var endnu en brik, der blev lagt på idrætsanlægget, som siden har vokset sig endnu større.

Der blev holdt flere taler ved indvielsen – og en af dem var selvfølgelig af formand Finn Ryberg

Efter at have brugt Vanløse Idrætspark som hjemmebane i adskillige år, fik BB endelig sin helt egen hjemmebane i Tingbjerg. I starten en meget spartansk en af slagsen med hegn og hække omkring og en cementtribune med ståpladser. Men i hjertet var man endelig hjemme på egen grund ! Med årene er der så bygget på, og som vi skriver i dag, så gik drømmen endelig i opfyldelse efter mange år med et stort og moderne klubhus. Indtil da havde man benyttet kælderetagen under Tingbjerg Kollegiet.

Taler vi om udvidelser eller forbedringer, så fik BB en flot tribune i 15. juni 2003, og i 2012 blev hjemmebanen komplet med et super lysanlæg. I 2007 kom så den første kunstgræsbane. Siden er der kommet endnu en. Så Brønshøj har virkelig faciliteterne til i hvert fald at være en klub placeret i 1. division. Tør man mon selv med det største BB-hjerte tro, det vil lykkes igen engang at komme der op ?!

Men tilbage til indvielsen i 1998.

Her kommer Kramer med et net fuld af dejlige Selectbolde, som Finn Ryberg glædeligt tager imod.

Der mødte mange op til selve indvielsen med Københavns daværende overborgmester Jens Kramer Mikkelsen i spidsen. Ingen tvivl om at netop den begivenhed er en af de største i klubbens godt 100-årige historie. Vi bringer her nogle billeder fra den festlige indvielse dengang.

Selvfølgelig skulle der også skrives i gæstebogen

Og naturligvis var der stort tag selv bord under receptionen

BB’s tidligere formand Henrik Jespersen mødte også op med godt humør og fik en god snak med Ryberg

                 

Der manglede bestemt ikke noget på denne for BB så festlige dag.

Alle var imponeret over det nye klubhus, som jo siden har vist sig at være en succes for alle udøvende i BB