Det lugtede lidt af ydmygelse, da Hvidovre bankede BB med 4-0

På forhånd frygtede man fredagskampen på Hvidovre Stadion mod 2. divisions ganske suveræne tophold og Brønshøj. Og det viste sig ikke at være ubegrundet. Hjemmeholdet var klart bedst og vandt med hele 4-0 efter 2-0 ved pausen. Gennem det meste af kampen var Hvidovre et niveau bedre end BB, og havde de udnyttet alle deres store chancer bedre, kunne det være endt med en endnu større afklapsning. Og så oplevede man endnu en kamp uden BB scoring. Det ser efterhånden meget alvorligt ud. Det er ni halvlege uden mål !!

Lørdag i næste uge gælder det Frem på Tingbjerg Ground. Lad os håbe den kamp bliver vendepunktet, ellers ser det slemt ud.