DHF har suspenderet resten af kampene i 2. division - så Stadion forbliver 2'er !

Dansk Håndbold Forbund har overraskende suspenderet de resterende tre spillerunder i 2. division, da man tilsyneladende ikke kan overskue afviklingen af disse, nu da alt er lukket ned de næste par uger. Og det betyder jo så, at IF Stadions stadig spinkle chance for til sidst at overhale SUS Nyborg og rykke direkte op i 1. division er pist borte.

Jubler Stadion spillerne forgæves efter en foreløbig kanon flot sæson ? (Foto: Thomas Løser)

Fynboerne rykker op, mens FIF må ned i 2. division sammen med Roskilde Håndbold. For sidstnævnte var løbet kørt, men FIF havde fortsat en chance for at overleve. Dermed er Stadions kommende modstandere i slutspillet også fundet. Det bliver Aars HK og Rækker Mølle Håndbold fra det jyske. Disse kampe skal spilles i begyndelsen af april – hvis altså de bliver spillet !! Det har Dansk Håndbold Forbund tilsyneladende ikke taget endelig stilling til endnu.

Unægtelig en mærkværdig situation at sætte klubberne i. Med den foreløbige beslutning fra DHF kan man jo vente sig alt. Også at oprykningsspillet aflyses !

Og så har IF Stadion trukket  Team Sydhavsøernes 1. hold i pokalen. Den kamp skal afvikles medio maj, hvis man da ikke også aflyser resten af pokalturneringen.

Hamstring og panik ligger åbenbart til flere, end man umiddelbart havde regnet med.