Endelig kom Husum igen på vinderkurs - 2-1 over NB Bornholm

Siden det store nederlag til KFUM i Emdrupparken har Husum kæmpet for at komme på vinderkurs igen – og sandelig om ikke det skete i lørdagens hjemmekamp mod NB Bornholm i Husumparken. Trods en chokstart efter godt 10 minutter og 0-1, fik Husum umiddelbart efter bragt balance i regnskabet til 1-1.

Det var helt tydeligt, at bornholmerne var kommet for at få point. De gik godt til den i stort set hele kampen, men små tyve minutter før tid måtte de konstatere, at hjemturen tilbage til solskinsøen ville blive lidt mere kedelig end man havde håbet. Husum fik puttet det enormt vigtige sejrsmål i kassen, og så var udbyttet pludselig optimalt – tre point !

I toppen var der et par resultater, der flaskede sig nogenlunde for Husum. KFUM fik kun uafgjort mod Skjold, mens FB tabte til B.1903. Desværre holder Tårnby fast i andenpladsen efter knebne 2-1 over HB. Men altså glædeligt, at Husum igen kunne sætte tre point ind på kontoen.

Næste kamp er lørdag den 4. maj kl. 15 i Fælledparken mod Skjold. Parolen er enkel – sejr for enhver pris, hvis drømmen om Danmarksserien skal bestå.