Fix mistede sejren i overtiden da det blev 2-2 mod CSC

Man kan godt ærgre sig i Fix. To gange førte de rødhvide i hjemmekampen mod CSC, men alligevel blev det kun til uafgjort 2-2 efter en ganske underholdende kamp.

Rasmus Kroghdal bragte hjemmeholdet foran efter 28 minutter på en assist fra Silas Marco Petersen. Den stilling holdt halvlegen ud. Først omkring 20 minutter før tid kom der atter gang i målscoringen. Gæsterne fik udlignet til 1-1. Det afholdt dog ikke Oliver Larsen fra at bringe Fix foran på ny bare 10 minutter før tid, og så troede de fleste på en hjemmesejr. Men i kampens overtid slog gæsterne til for anden gang til det endelige slutresultat 2-2.

Lørdag den 27. oktober kl. 13.00 spiller Fix i Valby mod FC Udfordringen. Mon ikke dagens kamp trods alt har givet spillerne fra Brønshøj Kirkevej gejsten igen ?