Husum ekspressen kører videre - vigtig sejr på Kløvermarken

Husum er slet ikke til at stoppe. Med sejren på Kløvermarken lørdag eftermiddag har de blåhvide nu et forspring på 10 point ned til nr. 2 og 12 ned til nr. 3, så det lugter mere og mere af et fantastisk flot og hurtigt comeback til Københavnsserien.

CSC på Kløvermarken så på forhånd ud til at være en svær opgave, men Husum spillerne løste opgaven meget fornemt. Allerede efter 13 minutter gjorde Morten Levinsen det til 1-0 på en aflevering fra Mathias Frydensberg, og da der var spillet 26 minutter øgede Hector Mandrup til 2-0 igen på en assist fra Mathias Frydensberg. Der gik dog kun et minuts penge før hjemmeholdet fik reduceret til 2-1, hvilket blev halvlegens resultat.

Efter pausen skulle man helt hen til det 67. minut, før Morten Levinsen scorede til 3-1, og atter på en assist fra Mathias Frydensberg. Med den stilling troede de fleste, at kampen var afgjort, men så fik Husum udvist sin keeper, og bare et par minutter efter reducerede CSC så til 3-2. Det gav lidt spændende og hektiske slutminutter, men heldigvis holdt Husum forspringet og kunne fortjent trække sig ud af opgøret med en sejr på 3-2.

At Husum nu fører med 10 point skyldes, at PI Fodbold overraskende tabte 3-2 til Østerbro. Det ser unægtelig godt ud for Martin Krøgers drenge …

Lørdag den 28. april kl. 13.00 spiller de blåhvide atter i Husumparken, denne gang er modstanderen FC Udfordringen..