Husum holdt skansen pænt indtil de sidste 20 minutter, så gik det galt

Alle vidste jo, at FC Ishøj ville blive en svær opgave på udebane, og at anelserne holdt stik, fik vi beviser på i søndag eftermiddags kamp mellem hjemmeholdet og Husum.

Ishøj vandt 4-1 efter 1-0 ved pausen. Kampens første mål faldt efter 22 minutter, og mere blev der ikke scoret i den halvleg. Efter pausen holdt Husum fortsat skansen pænt, men i det 25. minut gik det galt, og Ishøj kom på 2-0. Bare syv minutter senere blev det 3-0 og ikke lang tid efter 4-0, før Husums Jeppe Orbe fik reduceret med kampens sidste mål. 4-1 til hjemmeholdet, og det er der vel ikke så meget at indvende mod udover, at det var ærgerligt, Husum ikke kunne holde de gode takter fra de seneste kampe.

På lørdag (den 17. oktober) skal Husum spille på udebane igen. De blåhvide møder BSF i Ballerup Idrætspark kl. 11.00.