Husum klarede fjerdesidste forhindring og vandt 2-1 over HB !

Det bliver mere og mere spændende. Fredag formiddag spillede Husum sin fjerdesidste kamp i Københavnsserien på Fælleden mod HB. En sejr var påkrævet for at holde oprykningspladsen til Danmarksserien, og den opgave præsterede de blåhvide efter en mandfolkeindsats.

Spillerne vidste, da de gik på banen, at et nederlag kunne blive kostbart, så der var kun en vej – og det var at vinde. Kampen mod HB var en hård opgave som ventet, og da hjemmeholdet bragte sig i spidsen efter 17 minutter, så det ikke alt for lyst ud. Imidlertid lykkedes det at skabe balance i regnskabet lige før dommeren fløjtede halvlegen af, så det stod 1-1, da man gik til pause.

De sidste 45 minutter var lidt af et mareridt for de pænt mange Husum tilhængere. Selv et enkelt point ville ikke være tilfredsstillende. Spændingen udløstes omkring et kvarter før tid, da det lykkedes for Husum at score sejrsmålet til 2-1. Dermed var de tre point i hus, og den fjerdesidste forhindring overvundet. I skrivende stund er Husum nu fire point foran nærmeste forfølger Tårnby FF, som lørdag skal på Kløvermarken for at spille mod Føroyar, som ligger næstsidst i rækken. Men vi må jo ikke glemme, at Husums målscore er langt bedre end Tårnbys, så den vægter faktisk som endnu et point. Næste forhindring for de blåhvide hedder Hvidovre2 i Husumparken på næste fredag kl. 18.30.

Tænker vi lidt over tingene, så kan Husum, hvis Tårnby taber lørdag – med en sejr over Hvidovre – sikre sig opykning til Danmarksserien. En endsgerning der går lige i maven !