Husums fantastiske triumf ! Se netavisens store reportage fra den historiske dag

Ellevilde og lykkelige Husum spillere efter at oprykningen er sikret – iført specielle oprykningstrøjer

Foto: Christian Christensen

Hvilken dag for Husum Boldklub. Måske en af de største i klubbens historie. Oprykningen til Danmarksserien er en fantastisk triumf. Den lille hyggelige klub på Nordrupvej har rykket helt gevaldigt de seneste år, og det er ikke alene på det spillemæssige.

Det gamle og slidte anlæg er skiftet ud med moderne faciliteter, nyt klubhus og ny bane – og nu kan de blåhvide med god samvittighed tage imod nye og stærkere modstandere i næste sæson. Og hvad der er meget vigtigt – supporterskaren er imponerende stor. Vi er sikre på, at Husum fremover kommer til at spille hjemmekampe for måske mellem 500 og 800 tilskuere i Husumparken. Så tingene har fulgtes ad – og kæmpe stort tillykke med det !

Man regner med at 7-800 tilskuere havde fundet vej i det modbydelige vejr med regn og blæst. Man manglede faktisk bare lidt sne, så havde hele repertoiret været i gennem. Men vejr eller ej – finalen mod Skjold var jævnbyrdig og spændende. Østerbro mandskabet førte 1-0 ved pausen, men omkring godt 10 minutter før tid fik Husum det vigtige mål, der sikrede oprykningen, og som blev scoret af Asmat El Ouargui på hovedstød. Se Christian Christensens super billeder oven over, som viser målet.

Og naturligvis skulle det fejres, da dommeren fløjtede kampen af.

Fløjten har lydt og så kunne følelserne få frit løb

En kollektiv jubel fra spillere, ledere og supportere

Og en jublende glad formand Johnny Nielsen sammen med helten Asmat, der scorede det vigtige mål 

Et udsnit af Husums tilhængere – læg mærke til den gamle Husum- og landsholdsspiller Birger Mauritzen til højre, som havde taget turen til Husumparken klædt fornuftigt på i det dårlige vejr.