Husums uventede nederlag til B.1903 i oprykningsspillet giver flere nerver

Det blev ikke den festaften for de blåhvide, som alle havde håbet på, da Husum fredag spillede sin første kamp i oprykningsspillet til Danmarksserien mod B. 1903 i Husumparken. Tværtimod var kampens resultat 3-4 en kæmpe skuffelse for de fremmødte tilskuere og ikke mindst for holdet selv.

For det blev bestemt meget sværere end ventet. Gæsterne var først på beatet med føringer hele kampen igennem, og så måtte Husum altså lægge ryg til et uventet nederlag. Bedre blev det ikke, at de blåhvide i en halv time af de 90 minutter måtte spille med en mand i undertal.

Efter bare 4 minutter kom 3’erne foran 1-0, men øjeblikket efter fik Mikkel Bo udlignet til 1-1. Gæsterne bragte sig igen i spidsen efter 11 minutter, men igen fik Husum udlignet, denne gang ved Jeppe Skov. Efter en god halv time blev det så 3-2 til B.1903, og samtidig blev hjemmeholdet reduceret til 10 mand på et gult kort. Trods undertal lykkedes det alligevel for Mikkel Howalt at udligne før pausen til 3-3. Altså er rent målorgie i de første 45 minutter.

Anden halvleg bød ikke på samme målrige forestilling. Faktisk kun et enkelt mål, som blev scoret par et minut før tid, og det var altså gæsterne, der gjorde det til 4-3. Kæmpe surt show efter en kamp, hvor uafgjort havde været mest passende.

– Vi foretrækker at se bort fra undskyldninger og at kommentere på andet end os selv, fortæller Husums træner Kristian Dines til netavisen. – I weekenden vil vi sunde os lidt, og har så aftalt, at vi tirsdag og torsdag skal have nogle fine træningspas, så vi lørdag kan drage til Bornholm og gøre sagerne færdige mod Rønne IK. Heldigvis har vi fået kampen optaget på video, så den skal studeres grundigt, og så regner jeg med, at vi kan stille med et slagkraftigt mandskab på solskinsøen.