IF Stadion fik super start på foråret - 30-23 over Rødovre

Lige så stærkt Stadion sluttede 2019, lige så stærkt har de påbegyndt 2020. Anden halvdel af sæsonen startede lørdag eftermiddag i Rødovre, hvor der var lokalopgør mod hjemmeholdet. Og her viste Brønshøj mandskabet suveræne takter. Første halvleg var en ren nydelse at overvære, og den gav Stadion et forspring på hele 18-9. Det betød, at man efter pausen tog det lidt mere afslappet. Nogen som ikke helt passede træner Thomas Schou, der gerne havde set sine spillere gå hele vejen. Nu blev resultatet 30-23, og dermed præsterede spillerne endnu engang at komme op på de 30 mål i en kamp. Men man kommer selvfølgelig ikke sovende til en super start som denne. I julepausen har Stadion trænet godt igennem, og alle var helt klar til mødet mod Rødovre.

Det var fjerde udesejr i træk, og nu kan Stadion så småt begynde at glæde sig over, at der venter et stort antal hjemmekampe i foråret. Næste opgave er først om fjorten dage  hvor det absolutte bundhold Dalby kommer på besøg i ECV-hallen. Den kamp spilles søndag den 19. januar kl. 14.30 i ECV-hallen.

Indtil søndag eftermiddag ligger IF Stadion nr. 1 i 2. division. SUS Nyborg som er farligste konkurrent spiller nemlig hjemme mod Team Sydhavsøerne, og det ender jo nok med en sejr.

Men stærkt gået  !!!