Så er Stadion stået af førerfeltet i 2. division

Når man for anden uge i træk taber til sine nærmeste konkurrenter på hjemmebanen i ECV-hallen, ja så må man bare indse, at løbet er kørt med hensyn til en playoff plads. I sidste uge tabte IF Stadion til Næstved/Herlufsholm, og lørdag eftermiddag blev det så til endnu et nederlag til rækkens nr. 2 Roskilde Håndbold med 26-32. Dermed er vore lokale håndboldherrer rykket helt ned på 4. pladsen – passeret af netop de to førnævnte klubber. Helt i toppen fører FIF med maksimumpoint og er helt urørlige.

Bedre bliver det ikke, når man tænker på, at det netop er FIF, Stadion skal møde i næste uge i Frederiksberghallen. Så pokkers surt show – men konkurrencen er som sædvanlig barsk i 2. division, og nu må Stadion spillerne så bare belave sig på at komme lidt før på ferie.

Stadion mangler godt nok otte kampe, som er mod FIF – Amager SK – Hillerød Håndbold – Korsør/Slagelse Elitehåndbold – Furesø Håndbold – BK Ydun – Team Sydhavsøerne og Dalby G & IF, men ikke mange tror mere på muligheden for at slutte som toer i denne sæson !