Så har Husum fået løst trænerproblemet - 37-årig får ansvaret for DS-holdet

Det har været nogle meget besværlige og hektiske uger for Husum Boldklub i bestræbelserne på at finde en ny og kvalificeret træner til det nybagte Danmarksserie mandskab. Men i dag kan netavisen offentliggøre, at man har skrevet en 3-årig kontrakt med Henrik Dick-Nielsen.

Henrik Dick-Nielsen ses her under en ferie sammen med sine tvillinger, (foto hentet fra facebook)

Den nye træner har A-licens, er 37 år og kommer fra et meget vellykket projekt i Vallensbæk, som han efter fire år efterlader som Sjællandsseriehold. I den periode har han bygget holdet op fra at være et Serie 2 mandskab til nuværende status.

Henrik Dick-Nielsen har selv spillet i Danmarksserien og var for 14-15 år siden på Husums 1. hold. Ambitionen og lysten til at blive træner gjorde, at han stoppede som aktiv spiller i en ung alder og helligede sig trænergerningen. Undervejs har han været træner for HIK’s bedste U19 og Holbæks bedste U19 og har taget en masse erfaring med sig.

– Vi har haft mange ansøgere til posten som ny træner – også kendte navne – men har forsøgt at finde en, som har Husum DNA, og som ikke lige pludselig smutter, hvis det går dårligt, fortæller formand Johnny Nielsen til netavisen. – Vi skal have stabilitet, og derfor har vi lavet en kontrakt med Henrik på tre år. Vi har i dag også et stærkt 2. hold og et talentfuldt ungdomshold, og det får den nye træner også med at gøre. Som assistenttræner får vi endnu en Henrik – Henrik Due Jørgensen, og han har også spillet i Husum tidligere, dengang under Martin Krøgers ledelse. Han kommer fra et assistenttrænerjob hos FC Udfordringen. Så vi har fået et trænerteam med gå på mod, og som kommer med gejst og stor lyst til opgaven, slutter en tilfreds Johnny Nielsen.

Står det til den nye træner, så skal Husums spillere i gang hurtigst muligt. Spillerne er også blevet underrettet om den nye chef i dag. Første opgave er faktisk allerede den 3. august, hvor Husum i pokalturneringen skal spille mod Olympiakos fra serie 4 – det sker i Valby. Der ligger også en mulig træningskamp mod storebror Brønshøj i støbeskeen, men nærmere om det senere.