Stadion snublede i Nyborg efter et brag af en topkamp

Selvfølgelig var det en streg i regningen, at IF Stadion lørdag eftermiddag tabte topkampen i Nyborg til hjemmeholdet med 33-30, men det var en kamp på et så højt niveau, at man bagefter selvfølgelig kan ærgre sig over at have tabt, men samtidig glæde sig over at have matchet et andet af rækkens ambitiøse mandskaber.

Det blev lige akkurat så tæt et opgør, som placeringerne i 2. division indikerede, og Stadion fik virkelig lejlighed til at føre sig frem i lidt af en heksekedel i Nyborghallerne, hvor 5-600 heppede på hjemmeholdet. Og jævnbyrdigheden gjorde sig klart gældende i første halvleg, som sluttede 15-15. Også efter pausen, hvor Stadion tilmed var foran 24-22 med et kvarter igen. Så kom et mindre blackout, hvor adskillige chancer blev brændt, mens SUS Nyborg scorede på alt, og så endte det hele med den tre måls sejr, som slutresultatet endte på.

Selvfølgelig tyder noget på, at Stadions forsvar havde en mindre heldig dag med 33 kasser imod sig, mens man så tilsvarende kan sige, at angrebet næsten ikke kan bebrejdes noget, når man scorer 30 mål på udebane. Så nu skal kampen evalueres ekstra meget før næste opgave, som først er den 26. oktober. Stadion spillerne var nemlig godt forberedt før kampen i Nyborg både med videooptagelser osv. – men det var åbenbart ikke nok. Fra den 26. oktober, hvor de lokale håndboldherrer møder Ajax i ECV Hallen, følger yderligere to hjemmekampe mod henholdsvis Næstved og Tåstrup.