Stadion startede året med første uafgjorte resultat i sæsonen !

Det er aldrig nemt at spille mod TMS2 – slet ikke når de er på hjemmebane og kan råde over flere spillere fra 1.holdet, som jo fører en tilværelse i landets bedste håndboldrække. Derfor er uafgjort 26-26 aldrig et helt dårligt resultat i Ringsted. Stadion førte 11-9 ved pausen og en overgang i 2. halvleg 17-13, men nåede også at være bagud, så et point til hver var nok okay.

Og så er foråret ellers i gang, hvor Stadion gerne mindst skal sikre sig den 2. plads, som giver playoff til 1. division. Nu er afstanden jo ikke så stor som før til det suveræne førerhold FIF, som jo fik frakendt 2 point for brug af en ulovlig spiller. Så absolut intet er afgjort endnu, selvom Frederiksbergmandskabet jo nok kører videre i samme spor som hidtil. Det ene point bringer Stadion op på 17 point, 1 efter Roskilde og 3 efter FIF – men dog for en kamp mere ! Afstanden til holdet under er på 2 point.

Næste opgave bliver på fredag i ECV-hallen – mod netop holdet under – Næstved/Herlufsholm, så der er meget på spil. Men det er der for øvrigt hele januar for Stadion, for fredag ugen efter igen, den 18. januar er der topbrag også i ECV-hallen, hvor Roskilde kommer på besøg. Og for det ikke er løgn, så møder Stadion derefter FIF i Frederiksberghallen. Så mon ikke, der falder en del på plads inden måneden er ovre ?

Kampen på fredag spilles kl. 19.30 – med oldboys forkamp og efterfølgende 2. holdsopgør. Så det bliver en fed håndboldaften – med en fyldt fadølsbar !!