Unge FCK løver bankede Brønshøj med hele 6-3

Formiddagens træningskamp mellem FCK’s U19 mandskab og BB’s divisionshold sluttede med en sikker sejr til de unge løver på 6-3, og dermed fik de sortgule det første nederlag i 12 kampe, (turnerings- og træningskampe). Det var på forhånd ventet, at det ville blive en intenst forestilling, og det blev det lige fra første minut. Stillingen ved pausen var 1-1.  Efter pausen kom FCK igen foran, men atter fik BB udlignet og igen ved Aleksandar Lazarevic. Han scorede også det første mål på straffe. Så scorede FCK tre mål indenfor en forholdsvis kort periode, og så var kampen afgjort. BB fik reduceret ved Adil Guendouri, men FCK lukkede og slukkede til 6-3 otte minutter før tid.

Kampen blev spillet på FCK’s anlæg. Man kan jo ikke sige andet, end at FCK har baglandet i orden. Talentfulde og meget ambitiøse spillere som alle håber på at gøre karriere.