Vinderen af netavisens tipskonkurrence blev fortjent hædret

Tirsdag eftermiddag blev efterårets vinder af 2700-netavisens tipskonkurrence, Ole Vadmand, HFC-Efterslægten, hyldet i klubhuset i Tingbjerg. Det er faktisk anden gang, den nu tidligere informationschef fra det traditionsrige, gamle gymnasium vinder dysten.

                 

En glad Ole Vadmand har modtaget præmien af BB’s sportschef Thomas Ibsen – og naturligvis i klubbens sortgule farver

Men selvom Ole Vadmand for nylig har sagt farvel til sin arbejdsplads gennem 27 år, mødte han alligevel op til overrækkelsen sammen med sin efterfølger kommunikationsmedarbejder Louise Hagsted. Og det var traditionen tro sportschef Thomas Ibsen, der overrakte den flotte kurv med alverdens lækkerier til en glad vinder. – Ja jeg må indrømme, at jeg troede løbet var kørt de sidste uger før, fordi Brønshøj Stenhuggeri førte klart, sagde Ole Vadmand ærligt. – Men så må man jo satse, og det gav altså bonus. Netavisen kunne i samme forbindelse overbringe en stor hilsen fra Annette Maarup, Brønshøj Stenhuggeri, som blankt anerkender sejren, selvom hun ærgrer sig over, at den sikre føring blev sat over styr.

Her ses sportschef Thomas Ibsen, t.v. tipsvinderen Ole Vadmand, hans efterfølger Louise Hagsted og netavisens udsendte under en del af Brønshøjs historiske “Wall of Fame” billeder.

Dermed holder netavisens tipskupon ferie, indtil forårsturneringen begynder i marts. Vi retter en stor tak alle de lokale tippere, som jo hver især ad den vej giver et pænt beløb til Brønshøjs divisionshold. Og en speciel tak til Ole Vadmand, som trods det at han er glødende Fremad Amager mand også nåede at fatte stor sympati for de sortgule.

(foto: Thomas Løser)

Slutstillingen efteråret 2018:

1/ Efterslægten                        42 point

2/ Brønshøj Stenhuggeri           33 point

3/ Danske Bank                         30 point

3/ Nybolig                                 30 point

3/ Sistan Shipping                     30 point

3/ Lån & Spar                            30 point

3/ Berggreen VVS                      30 point

4/ Garant                                   27 point

5/ Den lille gode Slagter            24 point

6/ Suzuki                                   21 point