Stadion fik den ventede sejr, men det kører slet ikke

Efter tre nederlag i træk lykkedes det søndag eftermiddag for Stadion at hente den ventede sejr i Dalby mod rækkens suveræne bundhold. Det blev dog kun “beskedne” 34-26, og der var bestemt ikke noget at råbe hurra for. 

                                                                       

Men hold da op hvor uheldene vælter ind over Stadion. Skader og Corona gjorde, at man kun var i stand til at stille med 11 mand i Dalby, og det blev endda endnu værre. For efter omkring et kvarters spil stødte Kasper Møller hovedet sammen med en modspiller og måtte forlade banen med en stor flænge. Han blev kørt på hospitalet og blev syet i panden. De resterende 10 mand skulle så klare resten, og heldigvis lykkedes det. Under normale forhold ville Dalby have fået en kæmpesæk, nu blev nederlaget blot på otte mål. Men vigtigst af alt – Stadion fik de to forventede point, og det i sig selv er uhyre vigtigt.

Næste opgave bliver på lørdag den 5. februar, hvor Stadion ude møder Næstved/Herlufsholm. Den kamp spilles kl. 15.00 i Næstved Arena.

Pokalsejr

Tidligere på ugen vandt Stadion på udebane over lokalrivalerne fra Rødovre med 28-24. I den kamp var der comeback til rutinerede Michael Jensen efter seks måneders skadespause. Det var i pokalturneringen, og allerede nu er der trukket lod til næste runde. Den giver Stadion hjemmebane mod “hadehold nr. 1” FIF i ECV-hallen og spilles onsdag den 5. marts. Men nærmere om det senere.

netavisen 30. januar 22 kl. 18.30