Stadion fik en vigtig sejr i lokalopgøret mod Rødovre

Det var en god weekend for IF Stadion. Ikke nok med at kampen i Rødovre gav to vigtige point, så satte topholdet TIK Taastrup point til, så nu kan Stadion igen selv afgøre holdets skæbne i 2. division.

Her er hvad Stadion selv skriver om kampen søndag aften:

Sikker sejr i målrigt lokalopgør mod Rødovre

På forhånd gik vi ind til kampen mod Rødovre med den største respekt. Rødovre har spillet en stærk sæson indtil nu, og opgørene mod dem er altid intense og dramatiske.
Rødovre stillede op til kampen uden et par af deres normalt store profiler, IF Stadion var sygdomsramt så vi måtte undvære både Simon og Q i dagens opgør. Det skulle vise sig at IF Stadions bredde var større end Rødovres set over de 60 minutter.
Rødovres startede kampen i et 7 mod 6 angreb, det havde IF Stadion helt styr på, og sikrede hurtigt den 6-2 føring. En føring, der faktisk skulle vise sig at holde hele kampen igennem. Rødovre holdt fast i 7 mod 6 spillet i de første 28 minutter af kampen, på det tidspunkt var Marvig kommet på måltavlen 2 gange, og Mikkel Wager scorede 2 gange fra midten.
Holdene gik til pause med en 18-15 føring til IF Stadion. Vi følte at der var god kontrol på kampen, Cheftræner Anders Larsen startede tidligt i første halvleg udskiftninger til vores forsvars midte, da vi i dag havde begrænsede udskiftningsmuligheder. Det betød at vi fik en debut til Simon W. på venstre back, Simon god fint fra kampen, med både mål og assist til stregen.
Rødovre forsøgt også 7 mod 6 i de første minutter af anden halvleg, dog uden at de kom nærmere på end 4-5 scoringer. Vis 25-21 og 30-25 endte det hele med en sikker 36-31 sejr.
Alt i alt er IF Stadion en fin indsats, hvor vi er stolte over at score hele 36 mål, trods det faktum, at vi faktisk laver flere tekniske fejl end vi plejer.
Dagens spiller valg i omklædningsrummer: Møller, der samme med Fætter Wager styrede midterforsvaret i 60 minutter.
Dagens Hold:
Morten Marvig (2), Oliver, Andersen, Kasper Møller (5), Casper Damm (5), Casper Wager (8/2), Mikkel Wager (4), Alexander Ege, Rasmus Bjørn (2), Casper Eghøj (2), Frederik Emanuel (1), Jonathan Ahlefeldt (3), Simon Wallbridge (3) og Kasper Thygesen.
Næste opgave venter først om 3 uger, hvor vi på hjemmebane tager imod Furesø HK den 26. februar. Glædelige nyheder fik vi også fra dagens kamp i 3. division, hvor IF Stadion vinder en stensikker 32-25 sejr over bundproppen fra Herlev/Hjorten.