Stadion kører igen - ny sejr lørdag i Næstved 29-27

Vore lokale håndbolddrenge fra IF Stadion var lørdag eftermiddag i Næstved for at møde hjemmeholdet Næstved/Herlufsholm i 2. division. Faktisk var det top mod bund – men det er altid gode kampe, når de to mandskaber møder hinanden, og sydsjællænderne har jo forstærket sig i kampen for at undgå nedrykning. Vi har gaflet Stadions eget referat efter opgøret, som heldigvis endte med to vigtige point. Så her er, hvad Stadion selv mener om kampen.
Fortjent sejr på svær udebane
Næstved/Herlufsholm – IF Stadion
27 – 29 (10 – 15)
Den svære udebane i Arena Næstved dannede lørdag rammen om et af 2. divisions mest underholdende rivalopgør, da IF Stadion skulle forsøge at tage point fra hjemmeholdet Næstved i et opgør, som traditionelt er kendt for spænding, tætte afslutninger og en masse drama.
Det var dog ikke umiddelbart opskriften på denne match – i hvert fald ikke i første periode af kampen – hvor IF Stadion lagde fantastisk ud.
Angrebsmæssigt viste drengene fra Brønshøj hurtigt spil, effektive kombinationer og sikre afslutninger, mens der i den anden ende – stærkt anført af Kasper Møller og Morten Jørgensen – blev fuldstændig lukket af med hårde tacklinger og klogt forsvarsspil til følge. Efter 20 min. Stod der 6-12 til Stadion, som fuldstændig sad på kampen. Næstved fik dog indhentet lidt af det tabte igen, så der blev gået til pause med stillingen 10-15 til Stadion.
Efter pausen fik Næstved en god start – foranlediget at et par dumme tekniske fejl fra Stadion. Næstved kom derfor op på minus 2-3 mål, hvilket var gennemgående for 2. halvleg, hvor kampen reelt aldrig blev helt tæt, da IF Stadion hele tiden holdt føringen på 2-3 mål. Kun et par tvivlsomme udvisninger og ærgerlige tekniske fejl gjorde, at Stadion ikke vandt større i en kamp, hvor resultatet ikke reelt afspejler kampens forløb, da de gulblusede fra Brønshøj var kampens bedste mandskab og aldrig reelt var i fare for at tabe kampen. I sidste angreb havde Stadion muligheden for at vinde med 3, men brændte desværre 100 % chancen. Derfor endte kampen 27-29.
En tiltrængt sejr på en svær udebane i Næstved, hvor mange tilskuere var mødt op. Kampens spiller blev Jakob Stork, som også blev IF Stadions topscorer med 8 mål.
Næste opgave for IF Stadion er onsdag den 16. februar, hvor rækkens førsteplads, HØJ 2 venter i en for holdet en særdeles vanskelig kamp i ECV-hallen.