Stadion lavede et utroligt comeback

Det var en højst ejendommelig forestilling man blev budt på i 2. divisionskampen lørdag eftermiddag i ECV-hallen mellem hjemmeholdet IF Stadion-TMS Ringsted 2. Netop den kamp betød meget for Brønshøj mandskabet, fordi klubbens sponsorer var indbudt til håndboldeftermiddag med frokost og hele molevitten. Desserten skulle så være selve kampen mod midtsjællænderne. Men den var alle ved at få helt galt i halsen, eftersom Stadion fra 2-2 i starten kom bagud med hele 2-10, efter et mareridtskvarter, som nærmest vil gå over i historien.

Efter kampens valgte Apollo Sport og Carlsberg dagens spiller, som blev Christoffer Dahl, der fik æren, efter en række afgørende scoringer i slutfasen af dagens kamp.
Stadion kom heldigvis bedre ud til anden halvleg, men kunne dog ikke scoringsmæssigt komme helt op til TMS. Hver gang man fik reduceret afstanden til et enkelt mål, svarede TMS igen med 2-3 scoringer.
Med blot 10 minutter igen var Stadion dog kommet op på 21-23, og det lignede en spændende afslutning på kampen.
Du gule fightede det bedste de kunne og med bare 5 minutter igen, stod det helt lige ved 25-25. I slutfasen stemplede Marvig ind med et par store redninger, og da Stadion samtidigt var effektive i den anden ende med stærke scoringer af Eghøj og Chris, kunne de gule til sidst vinde med 30-27. En utrolig udvikling på en kamp, der lignede en katastrofe.
Så stor ros til hele holdet for en forbilledlig fight på en dag, hvor store dele af spillet ikke kørte. Det var rart at se den store kampgejst, som heldigvis gav 2 points i sidste ende. Også ros til trænerteamet, der kæmpede i 60 minutter for til slut at finde den opstilling, der virkede.
Som optakt til dagens kamp var alle Stadions samarbejdspartnere som nævnt i indledningen inviteret til spisning i EnergiCentret, som tak for støtten og den fine opbakning.
Næste opgave venter mandag den 27. november, hvor FIF 2 venter i Frederiksberg hallen.