Stadion udraderede Ajax med 30-17 i sæsonens sidste hjemmekamp

Desværre var der jo tale om et opgør uden den større betydning. Ajax er dømt nede, og Stadions chance for oprykning er glippet. Men det blev alligevel ganske underholdende i ECV-hallen, hvor hjemmeholdet vandt en sikker sejr på 30-17.

Det var så sæsonens sidste kamp på hjemmebane. Der sluttes af ude mod TIK Tåstrup i en kamp, der kun kan have betydning for hjemmeholdet, der fortsat kandiderer til en oprykning i kamp med Køge. Vinder Tåstrup den kamp, de har i hånden, så er det uhyggeligt tæt i toppen. De to klubbers indbyrdes opgør er begge endt med sejr til TIK Tåstrup, og som målscoren ser ud lige nu, er den en anelse bedre end Køges. Så sejre i de to sidste kampe kan betyde, at Køge bliver snydt på stregen.

Torsdag den 30. marts kl. 19.00 spilles sæsonens sidste kamp TIK Tåstrup – Stadion. Der er ingen tvivl om, at hjemmeholdet vil gå efter en knusende sejr, da Køge møder bundproppen Dianalund/Tersløse i sidste kamp lørdag den 1. april.

Men stor tak til IF Stadion trods alt for en flot sæson, hvor kun et par bump undervejs ødelagde drømmen om et længe ventet comeback til 1. division.