Stærkt comeback af Husum i sand målfest !

Fredagskampen i Husumparken mellem hjemmeholdet og FA 2000s andethold blev en sand målfest. Hele syv kasser, og så blev det hele afgjort i de sidste minutter.

FA 2000 startede som lyn og torden, og allerede efter to minutter udnyttede gæsterne, at der ikke blev dækket op efter et hjørne, og så kunne en af Frederiksberg spillerne ugeneret heade bolden ind til 0-1.

Men allerede to minutter efter kom udligningen. Christoffer Stage kastede et langt indkast ind imellem venner og fjender, og her fik Julius Find mast bolden over stregen til 1-1.

FA var dog ikke færdige med at udnytte en dårlig opdækning i Husums forsvar. Efter 13 minutter var der igen hjørne, og endnu engang blev der ikke dækket ordentligt op, hvilket resulterede i nyt et FA 2000 mål til 1-2. Et minut før pausen øgede FA’erne til stillingen 1-3.

Efter en opsang i pausen kom Husum stærkere ud og med en anden indstilling. Det gav bonus i det 51. minut, hvor Peter Rahbek trak mod mållinjen og sparkede bolden ind til en fri Mikkel Bo Eriksen, der sikkert reducerede til 2-3.

Efter en time sprang en FA angriber frem og stemplede Julius Find over ryggen, hvilket kostede et rødt kort.  Og så blev jagten på point for alvor sat ind.

Men man skulle helt frem til det 89. minut, hvor Omid Sheri forsøgte sig, og på returen dukkede Mikkel Bo Eriksen frem og sparkede udligningen ind. Husum spillerne red på en sand bølge og pressede FA hårdt tilbage. Bolden bevægede sig rundt i feltet, og her blev Ali Hussain nedlagt, og dommeren var ikke i tvivl – straffe til hjemmeholdet.

Klokken stod på 93 minutter, da anfører, Emil Ohmann gik frem mod pletten og sparkede bolden ind til slutresultatet 4-3 under stor jubel. Det var hermed sæsonens første sejr, som tikkede ind på kontoen.

Mere end 200 tilskuere mødte op til en forrygende og spændende aften, som heldigvis endte lykkeligt.

Næste kamp er ude mod Hvidovre på Avedøre stadions kunstgræs søndag den 17. september kl. 14:00.