Stor triumf for drengene fra Fix !

Boldklubben Fix årgang 2009 drenge har i sæsonen 2021/2022 spillet liga 2 & 3 – en fællesrække mellem DBU København og DBU Sjælland, – og søndag kl. 12 spillede Fix U13 drengene den sidste kamp i turneringen mod Glostrup. Kampen var lagt til Tingbjerg Ground for ligesom at sætte den flotte sæson i relief.
Så er det hele overstået. Fix drengene har fået medaljer og pokal, og så skal der bare jubles.
Boldklubben Fix U13, ville med en sejr sikre sig sejren i Liga 3, men kunne samtidig miste førstepladsen, hvis de satte point til, idet Solrød havde 1 point mindre og en bedre målscorer på andenpladsen. det skal tilføjes, at Glostrup ikke havde noget at spille for.
B1903 spillede mod Solrød på samme tid på Lyngbyvej.
Så skal der lige snakkes taktik – spillerne ved godt, hvor vigtigt det er, at de vinder den kamp, så de selv har afgjort det uden hensyn til andre resultater.
Fix drengene fik en fantastisk start på kampen, og scorede allerede efter bare et minut til 1-0.
Men U13-holdet gik til pausen med en ærgerlig følelse, for de burde have ført med 4-5 mål, og så var det lykkedes for Glostrup at udligne til 1-1 på straffespark og tilmed bringe sig i front på et selvmål fra hjemmeholdet.

Efter pausen satte drengene fra Fix yderligere tryk på modstanderen og fik først udlignet til 2-2 og bare 10 minutter før slutfløjtet,  scorede drengene under stor jubel til 3-2, hvilket også blev slutresultatet.
Dermed var triumfen i hus, og det er så vidt vides første gang et Fix hold vinder en Østrække !