Storspiller til IF Stadion for resten af sæsonen

IF Stadion har dags dato forstærket holdet forud for den resterende del af sæsonen i 2. Division. Således er det lykkedes at tilknytte en stor profil til holdet, idet den tidligere Århus Håndbold og Cavigal Nice-spiller Anton Laursen skifter til IF Stadion. 

Anton Laursen er en spiller, der på med flotte CV har et hav af Y og U-landskampe, flere håndboldligakampe og flere ophold i udlandet, vidner om en spiller med stor kvalitet, som der altså nu bliver tilført de gule fra Brønshøj. 

26-årige Anton Laursen kommer med en enorm fysik og dygtige kompetencer i begge ender af banen, hvor han med sine offensive langskudskvaliteter kan lirke et hvilket som helst forsvar op i 2. Division. Det er med stor glæde, at aarhusianeren nu kan præsenteres i den gule trøje Stadiontrøje.

IF Stadion fortæller om tilgangen af Laursen: ”Det er med stor glæde, at vi kan lande en spiller af denne kaliber. Anton er en dygtig spiller med et flot cv. Vi er stolte af, at han har valgt vores projekt til. Anton vil gå ind fra starten af og tage taktstokken, og han skal være med til orkestrerer både vores angrebsspil, men i særdeleshed også vores forsvarsspil, hvor han med sin størrelse og spilintelligens kan styrke 4-blokken markant. Det er med et kæmpe smil på læben, at vi kan offentliggøre Anton Laursen som ny Stadionspiller’’ slutter klubben.

Anton Laursen kan få debut når IF Stadion på lørdag drager til Ølstykke for at møde det dygtige Høj 2 hold. 

Han får Skousen Brønshøj som personlig sponsor og kommer til at bære trøjenummer 22.