Stresset eller bare i overgangsalderen?

Stresset eller bare i overgangsalderen?

 

Tor. 22. sep. 2022 kl. 19 kan man møde forfatteren bare bogen ”Da Super Carla blev hormonforstyrret” til en gratis sundhedscafé i Pilegården.

 

Mange kvinder i 40’erne og 50’erne oplever symptomer, der kan tolkes som stress, angst og depression. Men det kan også skyldes de ændrede hormonniveauer i overgangsårene, som strækker sig over flere år og forskellige faser, og som giver anledning til en række sære symptomer.

 

Med udgangspunkt i sin bog ‘Da Super Carla blev hormonforstyrret’ fortæller journalist og hypnoterapeut Dorthe Oxgren sin egen historie om at gå ned med begyndende overgangsalder og stress. Hun fortæller, hvordan det er at bokse med et sundhedsvæsen, der ikke rigtig er gearet til at behandle det, og om hvordan hun fandt vej tilbage til at kunne leve et normalt liv og arbejde igen.

 

I forbindelse med research til sin bog har Dorthe Oxgren erhvervet sig betydelig viden om, hvad der sker kropsligt, psykisk og sjæleligt, når kvinder går i overgangsalder.

Foredraget henvender sig til kvinder i 40’erne og 50’erne og andre med interesse for voksne kvinders sundhed og velvære. Undervejs får man også tips til, hvad man selv kan gøre, for at komme lettere gennem overgangsalderen.

 

Ingen tilmelding – bare duk op. Sundhedscaféen er støttet af Trygfonden.