Tænk at være så tæt på og så alligevel ikke - Stadion bankede TIK Taastrup

Søndagens afsluttende kamp i 2. division mellem TIK Taastrup – Stadion endte med en fortjent sejr til gæsterne. Men desværre ændrer det ikke ved den kendsgerning, at TIK kommer til at spille playoff om oprykning til 1. division. Læs her hvad klubben skriver om årets sidste kamp.
                                                                     
TIK Taastrup – IF Stadion
31 – 33 (12 – 16)
Søndag gæstede IF Stadion Taastruphallerne, i det der skulle være en direkte duel om oprykningspladsen mellem de gule fra Brønshøj og hjemmeholdet fra TIK Taastrup. Men sådan skulle det  ikke være, da IF Stadion egenhændigt havde forspildt sine muligheder i år ved at smide point i de forudgående kampe.
Intensiteten i søndagens opgør var dog ikke til at tage fejl af, og den stadigt eksisterende rivalisering mellem de to klubber kom dog også lynhurtigt til syne i kampens første minutter, hvor IF Stadion sad solidt på det hele og nærmest cruisene igennem Taastrups forsvar, som virkede magtesløse i forsøget på at stoppet det buldrende angreb fra Brønshøj. I modsatte ende tog Tobias Horne fantastisk fra i målet bag et veloplagt forsvar anført af Kasper Møller og Morten Jørgensen.
IF Stadion kunne gå til pause med en føring på hele 12 – 16.
Efter pausen fortsatte det gode spil fra IF Stadion. Et par tvivlsomme udvisninger gav dog Taastrup muligheden for at komme op igen, men det blev aldrig tæt, og der var aldrig tvivl om udfaldet af kampen, og at de to point ville ende i Stadions hænder.
Det hele endte 31 – 33 til IF Stadion, som nu kan gå på sommerpause med en sikker sejr, mens TIK Taastrup fik en meget skidt optakt til deres oprykningskamp i næste weekend.
Således kan IF Stadion se tilbage på en sæson, hvor alting lå for holdets fødder. Med 4 sikre sejre over de senere vindere fra HØJ 2 og senere playoff-deltagere fra TIK Taastrup virker det mærkeligt, hvordan oprykningspladserne ikke blev nået, men bitre nederlag til flere midterklubber blev desværre afgørende.
Slutningen af en sæson betyder desværre farvel til et par spillere. Dagens kamp var således sidste kamp i den gule IF Stadion-trøje for Magnus Djurhuus, Morten Jørgensen, Jakob Stork og Rúni Vest Højgaard.
Jakob Stork og Morten Jørgensen rejser begge hjem til Jylland. Rúni Vest Højgaard søger til den kommende sæson nye udfordringer. Sidst – men ikke mindst – takker Magnus Djurhuus af og indstiller håndboldkarrieren.
Et kæmpe tak til alle 4 spillere for en fantastisk indsats i den gule trøje! IF Stadion ønsker alle spillere mange gange held og lykke fremadrettet.
netavisen søndag den 3. april 22 kl. 23.15